Heitoo heeft in juni 2024 een speciale Budgetgolfactie: Tien procent korting op alle gebruikte Titleist golfballen. Gebruik bij de bestelling de kortingscode 'budgetgolf2406'.

Met de vouchers uit de LeisureBREAKS Golf Guide 2024/2025 speel je op ruim 250 banen 2 voor 1. Greenfree.com biedt deze gids nu aan voor € 69,90. De vouchers uit de gids zijn geldig tot 30 juni 2025. Klik hier voor meer informatie en bestellen. 

Bagbooking haalt je golfset (en bagage) thuis op en bezorgt deze op je vakantieadres. Een retourtje in Europa is mogelijk vanaf 109 euro. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt kun je daarmee goedkoper uit zijn (en hoef je niet met je golftas te zeulen).

Decathlon geeft op deze pagina een overzicht van alle laatste-kans-aanbiedingen op golfgebied. Kortingen kunnen tot 50% oplopen.

Laat je handicap registreren via Budgetgolf en speel op meer dan 100 golfbanen met z'n tweeën voor de prijs van één. >> speciale pagina

Budgetgolf heeft een eigen facebookpagina. Hierop kun je niet alleen de nieuwste aanbiedingen zien, maar ook je reactie achterlaten. 'Like' ons en je blijft via Facebook automatisch op de hoogte van de nieuwste golfvoordeeltjes.