Budgetgolf is in 2005 gestart met het verzamelen van kortingsacties en arrangementen op golfgebied. Voor de golfer heeft dit het voordeel dat hij/zij niet allerlei sites af hoeft om golfaanbiedingen te zoeken, voor golfaanbieders biedt Budgetgolf.nl een gratis extra etalage. Op deze manier bieden we golfers en aanbieders een platform om elkaar te vinden.
We zijn erg benieuwd naar ervaringen met kortingsacties van deze site. Klopten de gewekte verwachtingen met de realiteit, of juist niet? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor andere zaken kun je naar dit adres mailen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., midden vijftig en al een groot aantal jaren bezeten van het spelletje. Clublid in het midden van het land. Dat zijn handicap niet naar beneden wil, ligt natuurlijk aan te weinig tijd en niet aan gebrek aan talent. Woont onder de grote rivieren en is bij budgetgolf.nl onder andere verantwoordelijk voor de teksten en onderzoek.

linkedinlogotwitterlogo

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., begin zestig en clublid in het midden van het land. Nam twee jaar rustpauze en startte mei 2011 weer met de golfsport. Gek op buitenlandse reizen. Goed zakelijk inzicht en spits op kwaliteit en prijsverhoudingen. Treedt veelal op als ombudsman en weet altijd alles netjes op te lossen. Bij budgetgolf.nl verantwoordelijk voor vormgeving, onderzoek en techniek.

linkedinlogotwitterlogo

Het blad 19 golf en genieten publiceerde in juni 2015 dit artikel over budgetgolf.nl

Foto van Igor Bennik (met petje) en Jouke Fridsma op Golfclub Heelsum. Fotograaf: Guy Ackermans uit Wageningen.

Het is mogelijk om op deze site te adverteren. Wie meer informatie wil over advertentiemogelijkheden kan een mail sturen naar adverteren@budgetgolf.nl

Budgetgolf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09177673.